“Etli, Tatli, katli dhe kënatli”
Gatimet tradicionale të Prizrenit

Responsive image
 • Liriprizren.com

  Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at
  eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit.

 • te Syla

  Qebaptorja në qendrën historike të Prizrenit që shërben ushqimin autentik kosovar, është njëra prej markave dalluese të qytetit.

 • Aytek

  dyer të blinduara dhe të sigurta

Responsive image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse massa quam, commodo quis maximus et, consectetur ut sapien.
Praesent mollis magna quis nisl placerat, id mollis dolor egestas.
Nullam eleifend odio non nisl laoreet, in mollis elit sagittis.
Maecenas dui elit, faucibus at risus at, lobortis ullamcorper erat.

Responsive image

Jeton Jagxhiu

Me profesion është
grafist. Ka diplomuar në
Fakultetin e Arteve
Grafike në Zagreb. Deri
në themelimin e
punëtorisë, mbi 6 vjet
ka punuar në FotoSoft,

Reprograph dhe GIPA,
të gjithat këto kompani
me seli në Zagreb.

Responsive image

Pranvera Jagxhiu

Me profesion është
dizajnere. Ka diplomuar
në Akademin e Arteve
në drejtimin e dizajnit
grafik Prishtinë. Prej
fillimit është staf i ekipit
dhe përgjegjëse për
punët creative.

029 241 658
049 662 511

Hadi Kantarxhiu nr.93
Prizren 2000, Kosovë

Na shkruani


send